Over ons

12f8ce7

DeVitOn gelooft dat medewerkers nu en in de toekomst de doorslaggevende factor zijn voor duurzaam succes van elke organisatie. Thema’s als duurzame inzetbaarheid, gezondheidsmanagement, vitaliteit en inspirerend leiderschap worden van cruciaal belang om uw organisatie ook in de toekomst een concurrerende positie te geven. DeVitOn is een moderne netwerk organisatie van zelfstandige professionals. Deze professionals zijn breed opgeleid en koppelen hun bedrijfskundige visie aan strategisch gezondheidsmanagement. Op deze wijze weten zij een praktische vertaalslag te maken van uw bedrijfsdoelen naar vitaal en gezond personeelsbeleid.

Remco Larooij is initiatiefnemer van DeVitOn. Met als achtergrond zijn studie’s fysiotherapie, bedrijfskunde en strategisch gezondheidsmanagement is Remco al 11 jaar actief in de bedrijfsgezondheidszorg. In die periode heeft hij een succesvol re-integratiebedrijf en arbodienst opgebouwd. In 2014 heeft hij de overstap gemaakt naar gezondheidsmanagement. Vanuit de overtuiging dat elke mens in de basis gemotiveerd is om toegevoegde waarde te leveren, is Remco van mening dat gezondheidsmanagement, mits op de juiste wijze vormgegeven en geborgd binnen de organisatie, de sleutel is om gemotiveerde mensen te laten excelleren.

DeVitOn is partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (Powered by TNO). Het NPDI is een lerend netwerk van en voor bedrijven en adviseurs.

NPDI

DeVitOn is kennispartner van CV-Voorbeeld.nl. CV-Voorbeeld.nl gelooft dat ieder mens uniek is en dat een uniek CV bijdraagt aan de ideale baan! CV-Voorbeeld.nl gelooft dat mensen door een sterk, persoonlijk en onderscheidend CV meer tot hun recht komen op de arbeidsmarkt en de juiste baan vinden.

CV-Voorbeeld biedt jou:
• ruim aanbod aan professionele gratis CV sjablonen;
• complete CV & Brief sets in dezelfde frisse stijl;
• sollicitatietips en relevante informatie.

Klik op het logo en begin direct!
logo-wit